Kayıt Kabul Rehberi

Anaokuluna

4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

1. sınıflara başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
2 ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.
4. sınıflara kontenjan dahilinde “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

5.sınıflara başvuru sırası ve  “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.
6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Fen Lisesi

10 ve 11. sınıflara kontenjan dahilinde randevulu “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı”  ile öğrenci alınacaktır.

Anadolu Lisesi

Hazırlık ve 9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puan ile öğrenci alınacaktır. (LGS’ye girmeyen öğrenciler randevulu “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile değerlendirilecektir.)
10 ve 11. sınıflara kontenjan dahilinde randevulu “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Kayıt için gerekli Belgeler:

Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
Aday öğrencinin 1 adet vesikalık fotoğrafı
Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:
Hafta içi : 09.00 – 17.00 Cumartesi günleri : 09.00 – 14.30