Misyon ve Vizyon

Vizyonumuz

Yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilir kaliteyi vizyon olarak belirleyen  yönetim kadromuz; profesyonel ekibine bu yönde destek vermeye, onlara hedeflerini gerçekleştirmek için gerekli desteği sağlamaya devam ediyor.

Kurulduğumuz günden beri globalleşen dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor ve uluslararası standartlarda öğrenciler yetiştirmek için uluslararası vizyonumuzu oluşturuyoruz. Bu vizyon doğrultusunda dünya standartlarında eğitim veriyor, yönetici, eğitimci ve öğrencilerimizin yurtdışı açılımlarını destekliyoruz.

Misyonumuz

Ezberden öte özümseyerek öğrenen, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, yalnızca testlerde değil, okullar arası kültür, sanat, spor, bilim gibi her dalla ilgili çalışmalarda başarılı olan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek seviyede yabancı dil bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmek kurumsal misyonumuzu oluşturuyor.