KAYIT EVRAKLARI

Cts - 9:00 - 16:00
Pazar - Randevulu görüşmeler

Değerlerimiz

Atatürk ilke ve inkılâpları ışığında, Türk Milli eğitiminin amaçları doğrultusunda, bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgi ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.

Adalet – İş ve ilişkilerimizde hak ve adalet duygusu ile hareket ederiz.

Etik – Her türlü faaliyet ve etkinliklerimizde etik dışı uygulamaya izin vermeyiz.

İtibar – İtibarımızı her şeyin önünde tutar, hiçbir maddi menfaate feda etmeyiz.

Açıklık – Kurumumuzun tüm birimlerinde, derslik ve laboratuarlarında önerilere ve eleştirilere açığız.

Saygı-Hoşgörü – Farklılıkları zenginlik olarak görür her türlü ayrımcılığı reddederiz. Birbirimizle olan ilişkilerimizde, iletişimimizde, saygı ve dürüstlüğü önemseriz.

Dayanışma – İyi ve kötü günde birbirimizi destekleriz. Omuz omuza çalışırız.

İnsan Odaklılık – Başarının insanla birlikte mümkün ve anlamlı olduğuna inanırız. Daima insanı geliştirmeyi ve mutlu etmeyi amaçlarız.

Gerçeklik – kurumumuzda bilgiye ulaşırken gerçekleri araştırırız. Topluma hizmet sunarken daima doğmalara karşı olduğumuzu ortaya koyarız.

ÖN KAYIT / GÖRÜŞME FORMU

Formu doldurun, sizi arayıp bilgi verelim

YUKARI