KAYIT EVRAKLARI

Cts - 9:00 - 16:00
Pazar - Randevulu görüşmeler

İlkelerimiz

Öğrencilerimizi; Milli Eğitimimizin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, kişilikli, kendisine güvenen, medeni cesaret sahibi, vatanını, milletini seven ve yüceltmeye çalışan, akılcı bireyler olarak yetiştiririz.

Azim - Çalışkanız. Kararlıyız. Verdiğimiz sözü yerine getirmek için üstün gayret gösteririz.

Ehliyet - İşi ehline veririz. Doğru insanla çalışmayı başarının anahtarı olarak görürüz.

Cesaret - Kendimize güveniriz. İnandığımız her konuda cesurca "biz varız" deriz.

Ortak Akıl - Farklı fikirlere ve ortak akla değer veririz. Düşüncenin özgürce ifade edilmesine zemin hazırlarız.

Sorumluluk Bilinci - Çevremize karşı duyarlıyız. Kendimizi, kurum, ülke ve insanlık değerlerini yüceltmek için sorumlu hissederiz.

Öğrenci ve Veli Memnuniyeti - Öğrenci ve velilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini sürekli daha iyi anlamaya çalışır, bizimle çalışmaktan memnuniyet duymalarını amaçlarız.

ÖN KAYIT / GÖRÜŞME FORMU

Formu doldurun, sizi arayıp bilgi verelim

YUKARI