KAYIT EVRAKLARI

Pazar - Randevulu görüşmeler

Kayıt Kabul Rehberi

Anaokuluna

4, 5 ve 6 yaş grubu öğrenciler başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile alınacaktır.

İlkokul

1. sınıflara başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.

2 ve 3. sınıflara kontenjan dahilinde başvuru sırası ve rehberlik tanıma çalışması ile öğrenci alınacaktır.

4. sınıflara kontenjan dahilinde “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Ortaokul

5.sınıflara başvuru sırası ve “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

6, 7 ve 8. sınıflara kontenjan dahilinde “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Fen Lisesi

10 ve 11. sınıflara kontenjan dahilinde randevulu “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile öğrenci alınacaktır.

Anadolu Lisesi

9. sınıflara Lise Geçiş Sınavı (LGS) sonuçlarına göre belirlenen taban puan ile öğrenci alınacaktır. (LGS’ye girmeyen öğrenciler randevulu “YEDİ BİLİM Düzey Belirleme Sınavı” ile değerlendirilecektir.)

Kayıt için gerekli Belgeler:

• Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Aday öğrencinin 1 adet vesikalık fotoğrafı
  • Tanıtım ve Görüşmeler için Randevu Saatleri:
  • Hafta içi : 09.00 – 17.00 Cumartesi günleri : 09.00 – 14.30

ÖN KAYIT / GÖRÜŞME FORMU

Formu doldurun, sizi arayıp bilgi verelim

YUKARI