KAYIT EVRAKLARI

Pazar - Randevulu görüşmeler

Misyon ve Vizyonumuz

Misyonumuz

Eğitimde kaliteyi arttırmak, öğrencilerimizin bireysel ilgi ve yeteneklerini göz önünde tutarak her bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkarmak, yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini arttırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Vizyonumuz

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında yeterli donanıma sahip öğrenciler yetiştiren ve onlara özgün bireyler olduklarını fark ettirerek hayata hazırlayan Türkiye'nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.Yenilikçi yaklaşımları ve sürdürülebilir kaliteyi vizyon olarak belirleyen yönetim kadromuz;profesyonel ekibine bu yönde destek vermeye, onlara hedeflerini gerçekleştirmek için gerekli desteği sağlamaya devam ediyor.

ÖN KAYIT / GÖRÜŞME FORMU

Formu doldurun, sizi arayıp bilgi verelim

YUKARI