KAYIT EVRAKLARI

Cts - 9:00 - 16:00
Pazar - Randevulu görüşmeler

Yemekhane

Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımızın sağlıklı beslenmelerine büyük önem veriyoruz ve bunu sağlama konusunda gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Yemekhane mutfağımız yemek üretimi için gerekli olan tüm ulusal ve uluslararası kabul görmüş kalite standartlarına sahiptir.

Gıda mühendisimiz ve aşçılarımız yemek menülerimizi aylık olarak, öğrencilerimizin günlük kalori ihtiyaçlarını göz önünde tutarak hazırlar ve üretim sürecini kontrol ederler. Menüler hazırlanırken protein, yağ, karbonhidrat dengesine dikkat edilir.

Tüm anaokullarımız ve ilkokullarımızda sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ara öğün verilmektedir. Ortaokul ve Lise bölümlerimizde ise öğle yemeği verilmektedir. Yemeklerimiz iki çeşit çıkmaktadır. Aylık yemek menülerimizi okullarımızın sayfalarından ve mobil uygulamamızdan kontrol edebilirsiniz.

ÖN KAYIT / GÖRÜŞME FORMU

Formu doldurun, sizi arayıp bilgi verelim

YUKARI